Услуги кои ги нуди нашиот хостинг


Counter Strike 1.6

од144мкд

месечно

ДДоС Заштита

ФТП Пристап

Статистика во живо

Game Panel

Голем број на модови и плугини

San Andreas:Multiplayer

од130мкд

месечно

ДДоС Заштита

ФТП Пристап

Статистика во живо

Game Panel

1Gbps интернет пристап

Виртуелни Приватни Сервери

од300мкд

месечно

ДДоС Заштита

СФТП/ФТП Пристап

SSH / Роот пристап

Контролен панел

Разновидни оперативни системи
Опрема со која располагаме.


Секој од нашите сервери содржи Intel Xeon E5 процесор најнова генерација, SSD дискови со големи брзини кои овозможуваат најбрзо запишување и читање на податоци за разлика од стандардни HDD дискови.

SSD дисковите се најпогодни за сервери кои ги чуваат акаунтите локално што им овозможува брзо зачувување и брзо вчитување без никакви пречки.

Секој од нашите сервери е поврзан на гигабитна мрежа (1Gbps) која овозможува брз трансфер на податоци (сервер -> клиент / клиент -> сервер).

Располагаме со најсовремен, редовно надградуван GamePanel во границите на Македонија кој нуди разновидни можности кои ја олеснуваат и автоматизираат контролата на серверите.

Контакт